MINIFERIE - FERIE - PÅSKEFERIE - PINSEFERIE - SOMMERFERIE  
temp0009_bar
  Miniferie  
|
  Booking  

Frisør


For at en frisørsalon kan blive helt optimal, har man brug for en hel del forskelligt frisørudstyr og tilbehør. Det er tilbehøret i salonen, som kan være med til at give kunderne den ekstra gode oplevelse. Man kan få rigtig meget forskelligt frisør inventar, såsom vaskeskjold, frisørspejle, tørrehjelm, klippestole og meget meget ekstra. Tilbehøret giver mulighed for, at man kan gøre nogle flere ting(som hjemmebesøg), end hvis man ikke havde tilbehør.

Vaskeskjold
Som frisør kan det være en rigtig fin idé at anskaffe sig en frisør vaskeskjold. Med en vaskeskjold bliver det muligt at tage på hjemmebesøg hos folk, som måske ikke lige kan eller ikke har tid til at komme ned til frisøren. Dette kan fx være ældre og børnefamilier. En vaskeskjold kan nemt kobles til en vandhane og vask, så det bliver nemt for frisøren at vaske og klippe håret. For kørestolsbrugere er dette også en nem og smart måde, hvorpå de kan få vasket hår og klippet dette. Der er altså rigtig mange muligheder med en vaskeskjold.

Frisørspejle
Til enhver frisørsalon skal man have frisør spejle. Dette gør, at kunden på en nem måde kan følge med i, hvad der gøres ved håret. Derudover er spejlene med til at give rummet mere lys, og bare gøre det mere lækkert designmæssigt. Der findes rigtig mange forskellige spejle, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Man kan selvfølgelig få store såvel som små. Desuden kan man naturligvis få flere forskellige håndholdt frisørspejle, så man nemt kan vise håret bagfra til kunden, og derved få at vide om de er tilfredse. En frisørsalon kan altså ikke undvære spejle.

Tørrehjelm
Man kan få mange forskellige tørrehjelme til frisørsalonen. De kan på hænge på væggen eller sidde på et stativ på gulvet, og de kan have rigtig mange forskellige designs, som passer til forskellige stile. Hvis man i frisørsalonen gerne vil permanente hår og farve med nogle specielle hårfarvningsprodukter, så er det essentielt, at man har en frisør tørrehjelm, da denne er med til at gøre resultatet endnu bedre og kraftigere.

Klippestole
Når man tænker på det at være frisør, tænker man ikke umiddelbart, at det er et hårdt job, men realiteten er helt anderledes. Det er et job, hvor man står op i rigtig mange timer, hvilket med tiden kan udvikle sig til rygproblemer. Ved at bruge en klippestol formindsker man nedslidningen, da man ikke oplever samme pres på ryggen. Med en klippestol er det stadig nemt at klippe kunden. Denne kan nemlig justeres i højde, og med sine hjul er det nemt at bevæge sig rundt om kunden. Ofte har klippestolene gummihjul, så den er nem at rengøre for hår.

Frisørstole
I en frisørsalon er det rigtig vigtigt, at kunden føler sig godt tilpas, og dette kan frisørstole være behjælpelige med. Det giver god mening, at hvis kunden sidder i en dejlig behagelig stol, så bliver det automatisk en bedre oplevelse, end hvis stolen var elendig. Der kan fås rigtig mange forskellige frisørstole. Man kan både få stole med eller uden pumpe, og det må siges, at det for frisøren er nemmest at indstille stolen, hvis den har pumpe. Der findes mange forskellige størrelser og designs. Det burde være muligt at finde en lækker behagelig stol, som lever op til de stilkriterier, man måtte have.

Frisør pumpestole
Når man skal vælge frisørstole, så kan det godt være en god idé at vælge frisørstole med pumpe. Dette gør det meget nemmere for frisøren at indstille stolen til den rette højde, og derved belaste sig selv så lidt som muligt. Ved at kunne regulere kunden op og ned i højden, kan frisøren sørge for at højden passer, så det bliver nemmere at klippe kunden, samt at frisøren vil opleve noget mindre anstrengelse, og måske kunne holde flere år på arbejdsmarkedet. Man kan få pumpestole i mange forskellige designs og stile, så der findes nok en til enhver slags salon.

Frisør vaskesystemer
I en frisørsalon er det yderst vigtigt at have nogle ordentlige vaskesystemer. Det er vigtigt at vaskesystemerne er komfortable, samt at deres stil passer til resten af salonen. Vaskesystemerne kan justeres, så det bliver behageligt for kunden at sidde der. Det bliver samtidig også nemmer for frisøren at komme til at vaske håret ordenligt. Der findes rigtig mange forskellige vaskesystemer, både af design, størrelse og system. Der findes helt sikkert noget for enhver salon, da der er så mange mulige vaskesystemer at vælge i mellem.

Frisør massagevask
Til enhver frisørsalon høre en massagevask til. Der kan fås rigtig mange forskellige massagevaske både af design og størrelse. Med en massagevask er det yderst komfortabelt for kunden at få vasket hår, og det er nemt for frisøren at vaske det.